Select Page

Personal Training

1-op-1 training persoonlijk en doelgericht onder mijn begeleiding. Ervaar de knie trainingen en kom erachter waar je lichaam toe in staat is.

Personal Hormonal Profiling

We doen een 12-punts vetmeting en vragenlijst waarmee we een persoonlijk advies krijgen op het gebied van voeding, training & supplementen gebaseerd op jouw hormonale disbalans. 

Mylogenics

Met deze behandelmethodiek gebruik ik diverse testprotocollen m.b.t. het neuromusculaire systeem en de bijbehorende reflexpunten om jouw lichaam direct sterker te maken.

Daniël Stegehuis

Personal Trainer

Ik heb tijdens mijn studie het volledige traject van The Overload Worldwide gevolgd. Bij Mylogenics heb ik geleerd om bij mensen fysieke klachten op te sporen en te behandelen. Hiermee heb ik de basisprincipes van revalidatie geleerd. Die voort gezet worden in de kracht- en snelheidstraining van T.O.P A, B & C. Waar ik heb geleerd om effectieve trainingen in te richten die daadwerkelijk meetbaar resultaat leveren. 

Personal Training

$

Mylogenics

$

Personal Hormonal Profiling

$

Eat Move Improve Blog

Spieren rondom de knie, anatomie voor het onderlichaam.

Spieren rondom de knie, anatomie voor het onderlichaam.

Het onderlichaam is het deel van het lichaam dat zich onder de buik bevindt. Het omvat het bekken, de heupen, de dijen, de knieën, de onderbenen en de voeten. Het onderlichaam is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gewicht van het lichaam en voor het...

Krachttraining voor hardlopers: Tips om door te gaan

Krachttraining voor hardlopers: Tips om door te gaan

Hardlopen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging, maar het kan vervelend worden als je het niet een beetje afwisselt. Daarom doen veel hardlopers aan krachttraining om hun routine af te wisselen en uit te dagen. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net...

Get
Started!

Gratis Wekelijkse Fitness Tips

Trainingslocatie

Parkstraat 1B
6881 JA, Velp

Contact Info

(316) 83581513
info@eatmoveimprove.nl

Follow On