Select Page

Over Mij

Welkom bij Eat Move Improve. Ik help thuiswerkende professionals met het bouwen van een sterk, mobiel en pijnvrij lichaam. Dit doen we door middel van korte, intensieve & effectieve trainingen op maat.

Als vijfjarige stond ik al op de judomat, met mijn broer, neefje en kleine zusje naar wedstrijden en elke week samen trainen. Sport is sindsdien altijd een rode draad in mijn leven geweest. Op de middelbare school heb ik in de Sportklas gezeten. En na het behalen van mijn diploma ben ik Sport, Gezondheid en Management op de HAN gaan studeren. 

Tijdens mijn studie ben ik 3 jaar op wereldreis geweest en heb ik het volledige traject bij de Overload Worldwide gevolgd.

Sinds kort ben ik opgeleid als ATG Coach, hiermee doen we de KneesOverToes trainingen om je onderlichaam te versterken!

Wil jij nu ook serieus werken aan je gezondheid en wil je hier alles aan doen? Stuur gerust een berichtje en wie weet tot snel!

De 3 pilaren

01

Eat

Dit geeft je de energie om te trainen. What you put in is what you get out. Je bent letterlijk wat je eet. Wist je dat elk jaar je lichaam zich weer vernieuwt? Elke cel in je lichaam… Dat wordt dus opgebouwd uit alle voedingsstoffen die bij deze pilaar zijn binnen gekomen.

02

Move

De manier waarop je beweegt. Net zo belangrijk als het feit dat je beweegt. Wij zorgen ervoor dat je de juiste oefeningen gaat doen en het allerbelangrijkst is de manier waarop je die oefeningen uitvoert en in welke volgorde. 

03

 Improve

Het gaat erom dat je constant blijft verbeteren. Iets wat niet gebruikt wordt of niet verbeterd, gaat eigenlijk achteruit. Dus we hebben eigenlijk maar 1 keuze, constant beter worden. In kleine stapjes zodat je het op de lange termijn vol kan houden.

Get

started!

Gratis Wekelijkse Fitness Tips

Trainingslocatie

Parkstraat 1B
6881 JA, Velp

Contact Info

(316) 83581513
info@eatmoveimprove.nl

Follow On