fbpx

Missie

Eat Move Improve is een sport- en gezondheid bedrijf toegewijd op het aanbieden van hoge kwaliteit, effectieve, en soms ongewone sportproducten en supplementen.

Het is ons doel om mensen te blijven verbeteren door middel van voeding en een gezonde leefstijl. Wij zien onszelf als een partner van onze klanten, maatschappij en ons milieu. Daarom kiezen wij voor natuurlijke producten en leveranciers die een grote impact hebben op onze gezondheid met een zo min mogelijke impact op het milieu.

EMI is opgericht om kennis en producten aan te bieden die bijdragen aan een fitte en gezonde leefstijl. Helemaal in deze tijden van onzekerheid en met een bedreigingen van buitenaf willen wij mensen stimuleren om goed voor zichzelf en de mensen om hun heen te zorgen. Maar ook om hier de handvaten en middelen voor aan te bieden. Wij vinden het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken, die daadwerkelijk een positieve impact op de gezondheid kunnen hebben. Op deze manier hopen wij mensen in beweging te krijgen en stappen te nemen die hun gezondheid verbeteren.

Tijdens mijn studie Sport, Gezondheid en Management heb ik veel ervaring opgedaan in de wereld van sport en gezondheid. Hier is een hele hoop informatie op mij af gekomen. Op een gegeven moment was het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Gelukkig heb ik ook geleerd om naar een onderbouwing van bepaalde claims te zoeken, en ook een onderbouwing weer te onderzoeken, maar ook om dingen uit te proberen. Zo ben ik erachter gekomen dat niet alle informatie geschikt is voor een optimale leefstijl. Al helemaal niet als je de meeste verkoop verhalen moet geloven van grote merken met een enorm marketing budget. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar betrouwbare informatie en dit wil ik graag op deze website delen.

Producten

Bij het selecteren van producten heb ik gezocht naar producten vol levensenergie, nutriƫnten, mineralen, vitamines en enzymen. Zo veel mogelijk onbewerkte producten rechtstreeks uit de natuur. Die een positieve impact kunnen hebben op jouw gezondheid en leven in het algemeen.

Waarden

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *