fbpx
Selecteer een pagina

Over mij

Hallo ik ben Daniël Stegehuis!

Welkom bij Eat Move Improve. Wij helpen enthousiaste sportievelingen & thuiswerkende professionals met het bouwen van een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam. Dit doen we door middel van korte, intensieve functionele thuis-trainingen.

Als vijfjarige stond ik al op de judomat, met mijn broer, neefje en kleine zusje, wekelijks samen trainen en naar wedstrijden. Sport is sindsdien altijd een rode draad in mijn leven geweest. Op de middelbare school heb ik in een sportklas gezeten. En na het behalen van mijn Havo diploma ben ik Sport, Gezondheid en Management op de HAN (HBO) gaan studeren. 

Tijdens mijn studie ben ik 2,5 jaar op wereldreis geweest. Waardoor het afstuderen iets langer heeft geduurd dan gemiddeld. Het was het uiteindelijk gelukkig allemaal waard! Ik heb gemediteerd in de tempels van Thailand en de prachtige Australische kust gezien vanaf mijn surfboard.

Daarnaast heb ik tijdens mijn studie het volledige traject van The Overload Worldwide gevolgd. Hier heb ik Mylogenics geleerd om bij mensen fysieke klachten op te sporen, te behandelen en de basisprincipes van revalidatie geleerd. Die principes worden voort gezet in de (sub)maximale kracht en snelheidstraining van T.O.P A, B & C. Waar ik heb geleerd om effectieve trainingen in te richten die daadwerkelijk het resultaat bieden dat je zoekt.

Ook heb ik alle Kettlebell workshops, Sled training en de PHP trainingen gevolgd. Met PHP doen we een 12-punts vetmeting en vragenlijst waarmee je een persoonlijk advies krijgt op het gebied van voeding, training & supplementen gebaseerd op jouw hormonale (dis)balans. 

Wil jij NU ook serieus werken aan jouw gezondheid en wil je hier alles voor geven? Neem snel contact op en we spreken elkaar bij een gratis kennismaking gesprek.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *